Onze winkel is geopend!
Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis
×
Van Cleef & Arpels
Prijs
Min:
Max:
Category
  • Parfum
Voor
  • Dames, Heren
  • Dames

Van Cleef & Arpels

Juwelenhuis Van Cleef & Arpels  werd opgericht in 1906 dankzij het liefdesverhaal tussen Alfred Van Cleef, de zoon van een diamantslijper, en Estelle Arpels, de dochter van een handelaar in edelstenen, Hun twee namen schrijven al meer dan 100 jaar enkele van de mooiste hoofdstukken in de geschiedenis van juwelen. De creaties van Van Cleef & Arpels onthullen het fascinerende universum van de natuur, vol met dartelende feeën en fladderende vlinders. Elke geur uit deze 'Collection Extraordinaire' is zorgvuldig vervaardigd en prachtig gebotteld en put uit dezelfde innovatie en aandacht voor detail die het juwelenhuis vermaard heeft gemaakt. 

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Ambre Impérial
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

Amber, de keizer van het Oosten. Met zorg geselecteerde kostbare ingrediënten geven de essentie weer van een echte Amber - een melange van zowel zoete als kruidige noten die een luxueuze en verslavende geur vormen, dat is Van Cleef & Arpels Colle..

Bestellen
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d'Iris
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

Als hout transformeert in Iris. Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d'Iris vermengt de zachtheid van poederige noten met het rokerige van wierook en stralend Italiaans zonlicht met schemerige oosterse nachten. Een elegant geur ..

Bestellen
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire California Rêverie
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

Jasmijn, van onder de Californische zon. Geïnspireerd door de Californische landschappen die de achtergrond vormen voor de Amerikaanse droom, roept deze geur een weelderig paradijs op waar de natuur vol oneindige wonderen is en ieder plekje baadt in ..

Bestellen
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Gardénia Pétale
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Gardénia Pétale sensuele, bedwelmende gardenia. De gardenia heft een onvergelijkbare aantrekkingskracht. Deze onhandelbare plant is even bedwelmend als magnetische en verspreidt een bijzonder parfum da..

Bestellen
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Moonlight Patchouli
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

Patchouli in het maanlicht. De iconische patchouli-essence is een van de meest fascinerende geuren in het palet van een parfumeur. Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Moonlight Patchouli is geworteld in de grond, met zijn krachtige, kamf..

Bestellen
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

De Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather neemt ons mee op een denkbeeldige reis. Prachtige essences, edele ingrediënten... Een unieke mix van cistus en vanille, twee iconische parfum ingrediënten. Cistus is een bloem die blo..

Bestellen
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchidée Vanille
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

Vanille, de vrucht van een orchidée. Deze luxueuze Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchidée Vanille geur eert de meeste gulle vrucht in de parfumerie: vanille planifolia. Lang voordat de vrucht openbarst met geurige zaden, bloeit dez..

Bestellen
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Oud Blanc
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

Een dromerige benaderingen van de kleur wit en alle sensaties en texturen die deze kleur oproepen. Wit staat symbool voor zuiverheid, zachtheid en perfecte balans . Bij verbranding geeft Oud-hout een warme en omhullende witte rook af, gehuld in myste..

Bestellen
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

Oud: een houtsoort zo zeldzaam als goud. Oud is zo kostbaar dat het vaak meer waard is dan het gewicht in goud. Deze boom groeit in India en Zuidoost-Azië en produceert een hars met een dierlijke, aardse, balsemachtige en leerachtige geur. Van C..

Bestellen
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge
€ 132,25 Excl. BTW: € 109,30

Rose Rouge Eau de Parfum Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire is een bloemige en tegelijkertijd houtachtige geur. Botanische en fris, sensueel en verfijnd. Een ode aan de roos: om 1 kilo Rose Essential TM te verkrijgen - de unieke roos ge..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10