Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
×

Trussardi

Le Vie di Milano is de Luxury Collection van Trussardi Parfums. Een collectie die bestaat uit zes bijzondere unisex geuren, gecreëerd door de beste parfumeurs van dit moment. Deze groep van uitzonderlijke neuzen werd gevraagd om een geur-interpretatie te maken van kenmerkende straten en pleinen van Milaan, waarmee de geuren, stijl en gewoonten die typerend zijn voor deze plekken worden geschetst. Het resultaat is een boeiende mix & match van verleden, heden en toekomst. Elegant en suggestief. De zes geuren vormen een cocktail van bio-natuurlijke ingrediënten die de geur van de stad definiëren.
Trussardi Alba Sui Navigli
€ 170,00 Excl. BTW: € 140,50

TRUSSARDI LE VIE DI MILANO ALBA SUI NAVIGLI De unisex geur Alba Sui Navigli ontspringt met tonen van kostbare oliën: bittere sinaasappel, limoen en basilicum. De hartnoten omsluiten een pittig spritz-akkoord, dat wordt opgewarmd door de jeneverb..

Bestellen
Trussardi Aperitivo Milanese Porta Nuova
€ 170,00 Excl. BTW: € 140,50

TRUSSARDI LE VIE DI MILANO APERITIVO MILANESE PORTA NUOVAMet Amaretto-akkoorden en de citrustonen van mandarijnbladeren, viert parfumeur Emilie Coppermann het contrast tussen de Italiaanse traditie van gemoedelijkheid en de absolute moderni..

Bestellen
Trussardi Behind The Curtain Piazza Alla Scala
€ 170,00 Excl. BTW: € 140,50

TRUSSARDI LE VIE DI MILANO BEHIND THE CURTAIN PIAZZA ALLA SCALAIn de complexe geur-partituur van Behind The Curtain Piazza alla Scala laat parfumeur Amandine Marie de verschillende noten (vooral Saffraan) volledig tot hun recht komen en voe..

Bestellen
Trussardi I Vicoli Via Fiori Chiari
€ 170,00 Excl. BTW: € 140,50

TRUSSARDI LE VIE DI MILANO I VICOLI VIA FIORI CHIARIAlles is te vinden in het doolhof van steegjes en smalle straatjes die van de Via Fiori Chiari naar Brera leiden. Deze plek ademt de sfeer van de rebelse geesten van de kunstenaars die sin..

Bestellen
Trussardi Limitless Shopping Via Della Spiga
€ 170,00 Excl. BTW: € 140,50

TRUSSARDI LE VIE DI MILANO LIMITLESS SHOPPING VIA DELLA SPIGADit parfum behoort tot de geurfamilie ‘flowery oriental musk’. Het is een rijke en zijdeachtige geur die perfect de sfeer van de ‘Gouden Vierhoek’ oproept. In de gouden vloeistof ..

Bestellen
Trussardi Musc Noir Perfume Enhancer
€ 170,00 Excl. BTW: € 140,50

TRUSSARDI LE VIE DI MILANO MUSC NOIR PERFUME ENHANCERDeze geur versterkt de geurakkoorden van de vijf andere geuren in de Le Vie di Milano-collectie, maar kan ook alleen worden gedragen. De tonen zijn prachtig georkestreerd door parfumeur Leslie Gaut..

Bestellen
Trussardi Passeggiata In Galleria Vittorio Emanuele II
€ 170,00 Excl. BTW: € 140,50

PASSEGGIATA LE VIE DI MILANO IN GALLERIA VITTORIO EMANUELE IIDeze geurcompositie roept de sublieme elegantie op van de Galleria. Deze verbindt de gotische plechtigheid van de Duomo met de neoclassicistische stijl van architect Piermarini. De Galleria..

Bestellen
Trussardi Walking In Porta Venezia
€ 170,00 Excl. BTW: € 140,50

TRUSSARDI LE VIE DI MILANO WALKING IN PORTA VENZEZIA De unisex Porta Venezia-geur onthult hoofdtonen van aromatische steranijs, versterkt door citroenolie, zwarte peper en de bloemige Belanis. Het hart bevat fijne artemisia-, alsem- en Mada..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Gratis verzending vanaf € 50
Veilig & vertrouwd afrekenen
Gratis cadeauverpakking
Bezoek ook onze Boutique