Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
×

Perris Monte Carlo

PERRIS Monte Carlo Absolue D'Osmanthe Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

De Osmanthus is een boom die van oorsprong in Azie voorkomt. Deze boom komt voor in het gebied van de Himalaya tot China en bevindt zich voornamelijk in de vallei bij het pittoreske plaatsje Guilin. De bloemen van de Osmanthus boom groeien tussen ok..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Ambre Gris Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Natuurlijk Amber Gris is het zeldzaamste, kostbaarste ingrediënt. Het is een natuurlijke afscheiding van de Cachalot met een waarde van zo'n 150.000 dollar per kilo, en is een uitstekend fixatief. De geur is droog, fris, balsemiek, dierlijk. Het lege..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Bois D' Oud Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Er zijn maar weinig parfumoliën zo mystiek als Agarhout. Dit ingrediënt, gemaakt van de geurige hars van de Aquilariaboom, wordt ook wel Oud, Aloëhout of Adelaarshout genoemd. Door het hout te besmetten met een schimmel ontstaat er een hars. En dit ..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Cacao Azteque Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

De Azteken uit Centraal Amerika waren de eersten die geconfronteerd werden met de cacaoboon. Zij leerden de unieke eigenschappen hiervan kennen en introduceerden deze in de wereld. Het gerucht gaat echter dat Christopher Columbus tijdens zijn tocht d..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Musk Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

De Indiase mythologie kent een legende over de oorsprong van de musk. Nadat de demon Pulaka in de gedaante van een antilope een langdurige, zware straf had ondergaan, beloonde Shiva hem met het vermogen een zeer intens parfum af te scheiden. Vanaf d..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Oud Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Er zijn maar weinig parfumoliën zo mystiek als Agarhout. Dit ingrediënt, gemaakt van de geurige hars van de Aquilariaboom, wordt ook wel Oud, Aloëhout of Adelaarshout genoemd. Dit is de Aloë die in de Bijbel wordt genoemd. Het is al duizenden jaren ..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Patchouli Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Patchouli is een van de voornaamste ingrediënten waarover de parfumeur beschikt. Hoe valt zo'n unieke geur te omschrijven? Patchouli is een plant die groeit in Indonesië, China en India. De essentiële olie wordt verkregen door distillatie van de ..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Patchouli Nose Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Nosy Be' betekent in de Madagaskische taal 'groot eiland' (het is een van de grootste eilanden van de archipel), maar vanwege de intense geuren die overal in de lucht hangen is het beter bekend onder de naam 'Nosy Manitra', ofwel 'het geparfumeerde e..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Rose de Taif Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Taïf is een mooie, uniek gelegen stad met een roemrijk verleden en een interessante cultuur. De stad ligt op een berg, op een hoogte die varieert van 1500 tot 2200 m. boven zeeniveau. Dankzij de unieke geografische ligging, het klimaat en de vruchtba..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Santal Du Pacifique Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Pacifische eilanden zijn onbesmette paradijzen. De natuur is er levendig en wild. Onder de miljoen soorten flora en fauna in deze paradijzen bevindt zich ook de Sandal. De Sandal komt van origine ten zuiden van de Kreeftskeerkring. Van daaruit is he..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Tubereuse Absolue Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

De Tuberose bloem werd gevonden in Centraal Amerika en verzorgd door de Azteken. De Tuberose bloem bekend als Omixochitl, is een lange en breekbare ‘skinny flower’. Een missionaris introduceerde deze bloem in Franrijk in de 16e eeuw. De Azteken gelo..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Vetiver Java Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Vetiver Java is een unieke interpretatie van de essentie van vetiver. Een frisse start van Bergamot uit Calabrië, Grapefruit en Timur Pepper, welke onmiddellijk plaatsmaken voor het houtachtige hart van de Vetiver Java, vergezeld van de bloemige acce..

Bestellen
PERRIS Monte Carlo Ylang Ylang Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

De ylang-ylang — wat in het Tagalog 'bloem der bloemen' betekent — werd in 1840 door de Fransen op het eiland geïntroduceerd. De ylang-ylang bloeit het hele jaar door en heeft een intense, omhullende geur. De geurontwikkeling is zeer sterk; de vers g..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13
Gratis verzending vanaf € 50
Veilig & vertrouwd afrekenen
Gratis cadeauverpakking
Bezoek ook onze Boutique