Prijs
Gebruik
Voor
416
420
Merk
51
61
14
46
45
58
47
56
57
43
26
52
54
53
11

Parfum

BLEND OUD Voyage Collection GOLD OUD Eau de Parfum
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

GOLD OUD De deuren van de verbeelding openen zich op een verblindende gloed. De Dubai-markt, waar alles mogelijk is en rijkdom oneindig lijkt te repliceren, ontvouwt zich voor onze ogen. Onder de tientallen glimmende winkels is Kamal's winkel de druk..

Bestellen
BLEND OUD Voyage Collection OUD MARRAKECH Eau de Parfum
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

OUD MARRAKECH In het labyrint van de Medina van Marrakech, waar de muziek van blaasinstrumenten in de steegjes speelt, loopt een jonge waterverkoper in een snel tempo door zijn weg door de menigte en de specerijenhandelaren... plotseling stopt hij al..

Bestellen
BLEND OUD Voyage Collection OUD SAPPHIRE Eau de Parfum
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

OUD SAPPHIRE In het hart van Madagascar, in het dorp Ilakaka... Elke dag komt een jonge mijnwerker in een kleine tunnel en graaft met blote handen op zoek naar het blauwe juweel dat zijn leven zal veranderen, gedreven door een enig verlangen: het ge..

Bestellen
BLEND OUD Voyage Collection OUD ZANZIBAR Eau de Parfum
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

OUD ZANZIBAR Een jonge Masai neemt een moment om naar de zee te kijken. Voor zijn ogen ontvouwt zich de schoonheid van de zonsondergang in Zanzibar, hij duwt zijn kano het water in en roeit naar de horizon. Hij roeit totdat hij vrede voelt. En daar, ..

Bestellen
Emeshel VELVET Eau de Parfum
€ 220,00 Excl. BTW: € 181,82

Emeshel VELVET PREMIUM COLLECTION. Gourmand, Hout, Amber en Musk...

Bestellen
Philly & Phill Out At The Opera Eau de Parfum Sold out
Philly & Phill Out At The Opera Eau de Parfum
€ 198,00 Excl. BTW: € 163,64

"Het programma voor vanavond was excellent. Ze waren al een tijdje niet uit geweest en ze wilde deze avond speciaal voor hem maken. Ze heeft een onmiskenbaar gevoel voor stijlvolle evenementen zoals deze en fascineerde haar omgeving met gemak. Hij re..

Sold out
Philly & Phill Punks in Paradise Eau de Parfum
€ 158,00 Excl. BTW: € 130,58

"Ze braken uit. Break free. Van hun foto perfecte levens, ontsnapt in de wilde nacht. Ze wilden avontuur en voelden de drukte van adrenaline. Ze inhaleerden het leven, inhaleerden liefde. Op deze plek hadden ze ooit een gevoel van verlangen gehad - d..

Bestellen
ROOS & ROOS A CAPELLA Eau de Parfum
€ 125,00 Excl. BTW: € 103,31

DEAR ROSE A CAPELLA bloemige, groene, fruitige Eau de Parfum. «De dag komt op, het licht van de zon dat wakker wordt, en in een groot wit bed, langzaam spreid ik mijn vleugels en steek mijn hand naar je op, naar de nieuwe dag die roept »..

Bestellen
ROOS & ROOS BLOODY ROSE Eau de Parfum
€ 125,00 Excl. BTW: € 103,31

DEAR ROSE BLOODY ROSE Eau de Parfum bloemen, houtachtige gourmand.   «Vrijheid... Ik durf en beslis die ik hou van... Ik beslis en ik hou van je ... En als je van me houdt bescherm jezelf… »..

Bestellen
ROOS & ROOS COMME UNE FLEUR Eau de Parfum
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

ROOS & ROOS COMME UNE FLEUR bloemige, fruitige Eau de Parfum. «Lieve Roos, een groot park vol met sinaasappelbomen, langzame weerspiegelingen van de zonsondergang met de rode en gouden kleuren van heerlijke avonden, en jij... als een bloem die uit de..

Bestellen
ROOS & ROOS I LOVE MY MAN Eau de Parfum
€ 125,00 Excl. BTW: € 103,31

DEAR ROSE I LOVE MY MAN Eau de Parfum rozen, specerijen, sandelhout akkoord. «Rood... verliefd op een liefde verliefd voor altijd... ik zing het hardop... Rozen zijn rood mijn liefde... Rozen zijn rood »..

Bestellen
ROOS & ROOS IN THE WOOD FOR LOVE Eau de Parfum
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

ROOS & ROOS IN THE WOOD FOR LOVE sensuele, frisse, houtachtige Eau de Parfum. Een romance in de vochtige boswouden ... Een nieuwe ondeugende frisheid, waar de Bergamot en Mandarijn Essences barsten en schitteren, al snel verstoord door de opwindende ..

Bestellen
ROOS & ROOS LA FAVORITE Eau de Parfum
€ 125,00 Excl. BTW: € 103,31

DEAR ROSE LA FAVORITE kruidig, houtachtig, leerachtig Eau de Parfum. «Aan het einde van een grijze dag val ik in slaap en droom ik van Sheherazade in een bar in een grand hotel, waar een specerijenverkoper verhaaltjes maakt over reizen, kostbaar hou..

Bestellen
ROOS & ROOS MENTHA RELIGIOSA Eau de Parfum
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

DEAR ROSE MENTHA RELIGIOSA frisse, pittige, houtachtige Eau de Parfum. « De geur van pepermunt maakt me wakker en brengt mijn zintuigen tot leven... En met elk verstrijkend uur transponeert het parfum van de geur me langzaam, plaatst me in het hart ..

Bestellen
ROOS & ROOS NYMPHESSENCE Eau de Parfum
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

DEAR ROSE NYMPHESSENCE bloemig, houtachtig, gourmand Eau de Parfum.   «Lieve Roos, nog een dag langs de rivier lag je, prachtig in het onkruid, en wanneer je ontwaakt, gebaren openhartig doordrenkt van de gratie van nimfen, brengen de bossen in de b..

Bestellen
ROOS & ROOS OUD VIBRATION Eau de Parfum
€ 225,00 Excl. BTW: € 185,95

ROOS & ROOS OUD VIBRATION sensuele, bloemige, pittige Eau de Parfum. «Lieve Roos, Herinner je onze prachtige reis naar het oosten? Herinner je al die mythische geuren die ons omringen met hun levendige kracht? Ik ruik opnieuw de geur van OUD-hout, z..

Bestellen
ROOS & ROOS SONG FOR A QUEEN Eau de Parfum
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

DEAR ROSE SONG FOR A QUEEN bloemige, oosterse Eau de Parfum «Mooi, majestueus, versierd met duizend lichtjes, straalt ze uit... loopt naar voren en steelt de schijnwerpers… »..

Bestellen
ROOS & ROOS SYMPATHY FOR THE SUN Eau de Parfum
€ 125,00 Excl. BTW: € 103,31

DEAR ROSE SYMPHATHY FOR THE SUN Eau de Parfum citrus, zonovergoten overeenstemming. «Mijn voetafdruk in zand gewist door een golf... mijn ogen verdwalen in de donkerblauwe zee... blote voeten in de warme wind, onder de brandende zon... ik wacht op je..

Bestellen
ROOS & ROOS WHITE SONG Eau de Parfum Sold out
ROOS & ROOS WHITE SONG Eau de Parfum
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

DEAR ROSE WHITE SONG bloemige, kruidige, amberkleurige Eau de Parfum. «In het hart van de slapeloze nacht ontsnapt, danst, betovert en wordt bedwelmd van plezier. Koningin van de nacht, delicaat en boeiend onder het witte licht van de magische en hy..

Sold out
ROSENDO MATEU 1 Bergamot - Theebladeren - Sandelhout
€ 175,00 Excl. BTW: € 144,63

Rosendo Mateu 1 is geinspireerd op de frisheid van de Middelandse Zee, het gevoel van frisse lentelucht die je meeneemt naar het begin van de zomer: de zeebreis, met de karakteristieke landschappen van de kusten van Spanje, Italie, Kroatie en Grieke..

Bestellen
ROSENDO MATEU 2 Citrus - Hout - Suede Leder
€ 175,00 Excl. BTW: € 144,63

Rosendo Mateu 2 is van hoogwaardig en luxe suede leer, gecombineerd met sandelhout en patchouli. Deze geur opent met zachte en lichte citroenachtige groene tonen van bergamot en citroen uit Calabrie. Deze combinatie is gefixeerd op de huid met een w..

Bestellen
ROSENDO MATEU 3 Neroli - Iris - Witte Musk
€ 175,00 Excl. BTW: € 144,63

Rosendo Mateu 3 valt op door zijn elegantie, sensualiteit en zijn intense vrouwelijke toon bij het aanraken van de vrouwelijk huid. Maar toch mankeert het ook een aantrekkelijk mannelijk accent dat comfortable en elegant is voor een man om te dragen...

Bestellen
ROSENDO MATEU 4 Saffraan - Oud - Vanille
€ 175,00 Excl. BTW: € 144,63

Het belangrijkste kenmerk van deze Rosendo Mateu 4 is zijn volharding en kracht, die zijn zeer krachtige OUD-oosterse achtergrond benadrukt, onmiskenbaar en zeer uitgewerkt. Compleet verschillend van bastaande noten en stijl...

Bestellen
ROSENDO MATEU 5 Bloemen - Amber - Sensuele Musk
€ 175,00 Excl. BTW: € 144,63

Rosendo Mateu 5 is een exotische en ander bloemenparfum die niet in de natuur bestaat. Maar is als een droom in een geur...

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 103