Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
×

Nishane

Cosmopolitan of Istanbul 

NISHANE zijn unieke geuren die bruggen bouwen tussen de klassieke Europees en de weelderige Oosterse parfums. De hoge concentratie geurolie: van +30% Extrait de Parfum heeft een extreem lange levensduur. Met complexe, veelzijdige composities.

Establishment: Opgericht in 2012 door Mert Güzel en Murat KatranNishane EGE / ΑΙΓΑΙΟ Extrait de Parfum
€ 205,00 Excl. BTW: € 169,42

Nishane EGE / ΑΙΓΑΙΟ Extrait de Parfum is een eerbetoon aan de Egeïsche Zee een langgerekte inham van de Middellandse Zee gelegen tussen de Griekse en Anatolische schiereilanden die historisch belangrijk zijn geweest, vooral met betrekking tot de bes..

Bestellen
Nishane Hecivat Extrait de Parfum
€ 225,00 Excl. BTW: € 185,95

Nishane Hecivat Extrait de Parfum is een eerbetoon aan elegantie, vriendelijkheid, bekwaamheid en liefde voor kunst. Geïnspireerd door het traditionele schaduwspel karakter, zal deze eau chpyre je helpen in je beste dromen te leven door de eeuwige sp..

Bestellen
Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum
€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum werd gecreëerd als een eerbetoon aan de meest geliefde parfums in de geschiedenis van de parfumerie met een moderne interpretatie en een mix van aangename tonen. Met één druppel zou je de aantrekkelijkhei..

Bestellen
Nishane Nanshe Extrait de Parfum
€ 205,00 Excl. BTW: € 169,42

Nishane Nanshe Extrait de ParfumNANSHE is de naam van een Sumerische godin van vruchtbaarheid, water en sociale rechtvaardigheid, waarvan werd aangenomen dat ze de beschermheilige was van dromen en profetie. Ze waakte over wezen en weduwen, hield toe..

Bestellen
Nishane Shem Extrait de Parfum
€ 525,00 Excl. BTW: € 433,88

Nishane Shem Extrait de Parfum SHEM (şem) betekent kaars. Een kaars verliest niets door een andere kaars aan te steken. Duizenden kaarsen kunnen worden aangestoken uit een enkele kaars en het leven van de kaars wordt niet ingekort. Hapiness neemt noo..

Bestellen
Nishane Suède Et Safran Extrait de Parfum
€ 220,00 Excl. BTW: € 181,82

Nishane Suède Et Safran Extrait de Parfum geeft het gevoel van een getailleerd leren jack gekruid met saffraan uit Iran en ambrette zaad uit India. Een chique en fascinerende signature suite.Kruidig / Leer / Muskus ..

Bestellen
Nishane Sultan Vetiver Extrait de Parfum
€ 180,00 Excl. BTW: € 148,76

Nishane Sultan Vetiver Extrait de Parfum opent met een neroli-noot versterkt door Javaanse, Haïtiaanse en bourbon-vetiver in dezelfde flacon! Sultan Vetiver is de nieuwe regelbreker in zijn genre. Aromatisch / Houtachtig / Amber..

Bestellen
Nishane Tuberóza Extrait de Parfum
€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

Nishane Tuberóza Extrait de Parfum onthult vooral het betoverende van Mexico, dat gepaard gaat met andere bloemige noten zoals gardenia, goudsbloem en jasmijn. De sterke amber-achtige basis is een garantie voor het onderscheidend vermogen van dit par..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Gratis verzending vanaf € 50
Veilig & vertrouwd afrekenen
Gratis cadeauverpakking
Bezoek ook onze Boutique