Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
×

Auror Scalar Technology High Vitality Rejuvenation

  • € 150,00

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 123,97

Beschikbaarheid: Op voorraad op werkdagen voor 16:00 besteld zelfde dag verzonden

Merk: Auror Scalar Technology

Model: 01011

Verjonging van het lichaam... als dat eens zou kunnen! Het verjonging supplement High Vitality Rejuvenation geef je de oplossing om je lichaam jong te houden. Het beste resultaat bereik je als je High Vitality Rejuvenation dagelijks gebruikt. De verjonging zal in de meeste gevallen binnen 6 tot 8 weken zichtbaar zijn, in vele gevallen al binnen 14 dagen. De stoffen TA65 en C60 koolstof vormen daarvan de basis.

Dit revolutionaire supplement is ontwikkeld om stamcellen in het lichaam te vermeerderen en Telomeren te verlengen en wel op een natuurlijke manier. Deze formule kan zorgen voor een betere vitaliteit en een sterker immuunsysteem. En dat resulteert dan weer in meer helderheid van geest. Ook kan dit product de huidstructuur drastisch doen verbeteren, wat inhoudt dat rimpels en verzakkingen kunnen afnemen of zelfs verdwijnen. Dit proces begint vanaf dag 1 dat je er mee begint, zichtbaar word het rond 2 á 3 maanden gebruik van de High Vitality Rejuvenation. Dit proces van huidverbetering/verjonging en figuur correctie kan enkele jaren voort duren voor de top van verjonging is bereikt. Dit houdt in dat de huidverbetering in deze periode van enkele jaren steeds verder zal toenemen. 

Als de energie van de mens afneemt, dan neemt ook de geestelijke helderheid af omdat lichaam en geest als één functioneren. De High Vitality Rejuvenation formule is een energie verhogend en levensverlengende/verjongende formule op natuurlijke basis. 

INFORMATIE
Inhoud 200ml - voor ongeveer 4 maanden
Ingrediënten Gefilterd water, C60, Procaïne, Iodine, vitamine B3, magnesium, mineralen: Platina, Indium, koper, ijzer, zink, palladium, titanium, vanadium, aminozuren: L- Arginine, L- Glutamine, Ornithine, Gaba, L-Tyrosine en Gaba. Zouten: Natrium-bicarbonaat en Himalaya zout. TA 65, (Astragaloside IV 99,9% en Cycloastragenol 99,9% ) Het product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
Gebruik
Toepassing Supplement

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gratis verzending vanaf € 50
Veilig & vertrouwd afrekenen
Gratis cadeauverpakking
Bezoek ook onze Boutique