Openingstijden: Wij hebben geen aangepaste openingstijden. U bent van harte welkom in onze Boutique & Salon.
×
Prijs
Prijs: 00
Gebruik
Voor
413
414
417
1060
419
423
Merk
65
59
24
58
56
49
53
12

Lichaam

AMARANTE BLUSH Body Lotion
€ 23,00 Excl. BTW: € 19,01

Amarante Blush is een luxueuze en herstellende bodylotion die de huid hydrateert dankzij de krachtige plantaardige ingrediënten. Deze nieuwe formule smelt op de huid en wikkelt deze de hele dag in een concentraat van voedende en hydraterende krachten..

Bestellen
AMARANTE BLUSH Rich Body Cream
€ 55,00 Excl. BTW: € 45,45

Amarante Blush Rich Body Cream is een uitnodiging tot weldaad. Royaal, romig met een hoeveelheid aan hydraterende actieve ingrediënten om de huid intens geurend en zijdezacht te maken. Een betoverend gevoel van de Mei pioenroos. Amarante Blush omhult..

Bestellen
AMARANTE BLUSH Shower Gel
€ 16,00 Excl. BTW: € 13,22

Amarante Blush Shower Gel verandert in douche-olie en smelt op de huid in een ultra fijn, zijdezacht doucheschuim. De 99,9% plantaardige formule is vrij van kleurstoffen, sulfaten, parabenen en siliconen en is verrijkt met zoete amandel-, castor- en ..

Bestellen
AMARANTE ELIXER 1904 Body Lotion
€ 23,00 Excl. BTW: € 19,01

Amarante Elixer 1904 is een luxueuze en herstellende bodylotion die de huid hydrateert dankzij de krachtige plantaardige ingrediënten. Deze nieuwe formule smelt op de huid en wikkelt deze de hele dag in een concentraat van voedende en hydraterende kr..

Bestellen
AMARANTE ELIXER 1904 Shower Gel
€ 16,00 Excl. BTW: € 13,22

Amarante Elixer 1904 Shower Gel verandert in douche-olie en smelt op de huid in een ultra fijn, zijdezacht doucheschuim. De 99,9% plantaardige formule is vrij van kleurstoffen, sulfaten, parabenen en siliconen en is verrijkt met zoete amandel-, casto..

Bestellen
AMARANTE JASMIN Body Lotion
€ 23,00 Excl. BTW: € 19,01

Amarante Jasmin is een luxueuze en herstellende bodylotion die de huid hydrateert dankzij de krachtige plantaardige ingrediënten. Deze nieuwe formule smelt op de huid en wikkelt deze de hele dag in een concentraat van voedende en hydraterende krachte..

Bestellen
AMARANTE JASMIN Shower Gel
€ 16,00 Excl. BTW: € 13,22

Amarante Jasmin Shower Gel verandert in douche-olie en smelt op de huid in een ultra fijn, zijdezacht doucheschuim. De 99,9% plantaardige formule is vrij van kleurstoffen, sulfaten, parabenen en siliconen en is verrijkt met zoete amandel-, castor- en..

Bestellen
AMARANTE NEROLI Body Lotion
€ 23,00 Excl. BTW: € 19,01

Amarante Neroli is een luxueuze en herstellende bodylotion die de huid hydrateert dankzij de krachtige plantaardige ingrediënten. Deze nieuwe formule smelt op de huid en wikkelt deze de hele dag in een concentraat van voedende en hydraterende krachte..

Bestellen
AMARANTE NEROLI Shower Gel
€ 16,00 Excl. BTW: € 13,22

Amarante Neroli Shower Gel verandert in douche-olie en smelt op de huid in een ultra fijn, zijdezacht doucheschuim. De 99,9% plantaardige formule is vrij van kleurstoffen, sulfaten, parabenen en siliconen en is verrijkt met zoete amandel-, castor- en..

Bestellen
AMARANTE OUD ROSE Body Lotion
€ 23,00 Excl. BTW: € 19,01

Amarante Oud Rose is een luxueuze en herstellende bodylotion die de huid hydrateert dankzij de krachtige plantaardige ingrediënten. Deze nieuwe formule smelt op de huid en wikkelt deze de hele dag in een concentraat van voedende en hydraterende krach..

Bestellen
AMARANTE OUD ROSE Rich Body Cream
€ 55,00 Excl. BTW: € 45,45

Amarante Oud Rose Rich Body Cream is weelderig, romig  met een hoeveelheid voedende en hydraterende actieve ingrediënten. De body crème verbetert de huid en laat deze intens geurend en zijdezacht achter. Oud Rose body crème geeft de huid een int..

Bestellen
AMARANTE OUD ROSE Shower Gel
€ 16,00 Excl. BTW: € 13,22

Amarante Oud Rose Shower Gel verandert in douche-olie en smelt op de huid in een ultra fijn, zijdezacht doucheschuim. De 99,9% plantaardige formule is vrij van kleurstoffen, sulfaten, parabenen en siliconen en is verrijkt met zoete amandel-, castor- ..

Bestellen
SHAY & BLUE ATROPA BELLADONNA  Body & Hand Lotion Sold out
SHAY & BLUE ATROPA BELLADONNA Body & Hand Lotion
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

SHAY & BLUE ATROPA BELLADONNA Body & Hand Lotion. Buitengewoon voedende lichte body & hand lotion. Verrijkt met natuurlijke grondstoffen als aloë vera extract, cacaozaadboter, sheaboter en zoete amandelolie voor een resultaat van hoge kwa..

Sold out
SHAY & BLUE BELLADONNA Body & Hand Wash
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

SHAY & BLUE ATROPA BELLADONNA is een zachte conditionerende Body & Hand Wash. Verfrist en verzorgt de huid, waarbij het deze subtiel parfumeert. Een zacht schuimende wash en vriendelijk voor de huid. Royaal geparfumeerd met echte bloemen, fr..

Bestellen
SHAY & BLUE BLOOD ORANGES Body & Hand Lotion
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

SHAY & BLUE BLOOD ORANGES Body & Hand Lotion. Buitengewoon voedende lichte body & hand lotion. Verrijkt met natuurlijke grondstoffen als aloë vera extract, cacaozaadboter, sheaboter en zoete amandelolie voor een resultaat van hoge kwaliti..

Bestellen
SHAY & BLUE FRAMBOISE NOIRE Body & Hand Lotion
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

SHAY & BLUE FRAMBOISE NOIRE Body & Hand Lotion. Buitengewoon voedende lichte body & hand lotion. Verrijkt met natuurlijke grondstoffen als aloë vera extract, cacaozaadboter, sheaboter en zoete amandelolie voor een resultaat van hoge kwali..

Bestellen
SHAY & BLUE FRAMBOISE NOIRE Body & Hand Wash
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

SHAY & BLUE FRAMBOISE NOIRE is een zachte conditionerende Body & Hand Wash. Verfrist en verzorgt de huid, waarbij het deze subtiel parfumeert. Een zacht schuimende wash en vriendelijk voor de huid. Royaal geparfumeerd met FRAMBOISE NOIR, een ..

Bestellen
Immupure Hydrating and Rejuvenating Body Cream Immupure Hydrating and Rejuvenating Body Cream Sold out
Immupure Hydrating and Rejuvenating Body Cream
€ 180,00 Excl. BTW: € 148,76

Deze rijke body crème van Immupure hydrateert en verjongt de huid, waardoor deze heerlijk zacht blijft. De belangrijkste ingrediënten zijn Colostrum en natuurlijke groei factoreiwitten die de huidproductie van collageen en elastine ondersteunen en st..

Sold out
Molton Brown Amber Cocoon Fine Liquid Hand Wash
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

Voorheen bekend als Molton Brown Rockrose & Pine. Reinig de handen in een cocoonend schuim met aromatische vetiver, guaiac hout en opwarmende litsea cubeba, ook bekend als bergpeper...

Bestellen
Molton Brown Amber Cocoon Hand Lotion Molton Brown Amber Cocoon Hand Lotion Sold out
Molton Brown Amber Cocoon Hand Lotion
€ 25,00 Excl. BTW: € 20,66

Voorheen bekend als Molton Brown Rockrose & Pine. Een diep voedende handlotion verrijkt met opwarmende vetiver, bergpeper en aromatische rozemarijn...

Sold out
Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel
€ 25,00 Excl. BTW: € 20,66

Molton Brown heerlijkste geur; deze luxe douchegel is een onderscheidende delicatesse van rabarber blad en roos met een pittig vleugje grapefruit...

Bestellen
Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Body Lotion
€ 31,00 Excl. BTW: € 25,62

Een huid-voedende bodylotion verfijnd met de heerlijke Molton Brown geur; rabarber, roos en pittige grapefruit...

Bestellen
Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Fine Liquid Hand Wash
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

Een heerlijk geurende handwas verrijkt met rabarber, rose extract en een vleugje citrus van grapefruit...

Bestellen
Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Hand Cream Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Hand Cream Sold out
Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Hand Cream
€ 12,00 Excl. BTW: € 9,92

Een direct opgenomen luxe handcrème doordrenkt van rabarberblad, vochtinbrengende roos en citrus...

Sold out
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 81