Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
×

Lengling

LENGLING No 1 ~ el pasajero ~
€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

LENGLING  No 1 ~ el pasajero ~Een geur zo schitterend als de glinsterende sterren op een heldere zomernacht in de Andalusische bergen. Zijdeachtige magnolia verzacht de intensiteit en geeft dit verbluffend elegante geurende juweel zijn zachte, v..

Bestellen
LENGLING No 2 ~ strik ~
€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

LENGLING  No 2 ~ strik ~Geïnspireerd door gevoelens voor een wereldberoemd schilderij, wordt deze expressionistische geur bepaald door sterke contrasten en Scandinavische helderheid. Skrik, de schreeuw, zal je wekken en je vervolgens troosten me..

Bestellen
LENGLING No 3 ~ acqua tempesta ~
€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

LENGLING  No 3 ~ acqua tempesta ~Een zeer kenmerkende geur met een bijna dierlijk karakter. Een hommage aan hen die de kracht van de natuur als een uitdaging zien. In deze opwindend heroïsche mix van geuren botsen frisse aquatische noten met wil..

Bestellen
LENGLING No 4 ~ in between ~
€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

LENGLING  No 4 ~ in between ~ De zorgeloze, zoete en vertrouwde essentie van tedere jeugd vormt een aanvulling op de rijpe, volle bloei van Arabische jasmijn. Een geur met een grote gevoeligheid - aarzelend en toch buitengewoon vrouwelijk...

Bestellen
LENGLING No 5 ~ eisbach ~
€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

LENGLING  No 5 ~ eisbach ~Een prachtige golf die de perfecte versmelting van citrusfrisheid en bruisende energie levert met de zachte wijsheid en harmonie van Japanse groene thee. Een spectaculaire geurbeleving en een heel persoonlijke liefdesve..

Bestellen
LENGLING No 6 ~ à la carte ~
€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

LENGLING  No 6 ~ à la carte ~Deze acuut sensuele geur is een openbaring met fijne gourmand-tonen en een pakkende weelde. Slechts een vluchtige hint of absolute overgave aan fatale verwennerij?..

Bestellen
LENGLING No 7 ~ sekushi ~
€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

LENGLING  No 7 ~ sekushi ~ Verfijnde, verleidelijk zoete vruchten spelen een geheim spel met donker leer... waardoor een fantasievolle en provocerende erotische geur ontstaat...

Bestellen
LENGLING No 8 ~ apéro ~
€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

LENGLING  No 8 ~ apéro ~Apéro neemt ons mee op een zalige reis naar het zuiden om te genieten van de magische avondstemming met een glas heerlijke cuvée. Elegante chardonnay, frisse citrustonen en mimosa geven deze weelderige geur zijn sprankele..

Bestellen
LENGLING No 9 ~ wunderwind ~
€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

LENGLING  No 9 ~ wunderwind ~Deze gedurfde maar sensuele compositie is net zo heerlijk verkwikkend als een wandeling in een schaduwrijk dennenbos. De frisse, kruidige geur van naalden en mediterrane kruiden wordt perfect gecombineerd met de warm..

Bestellen
LENGLING Hair Perfume ~ el pasajero ~
€ 85,00 Excl. BTW: € 70,25

LENGLING Hair Perfume ~ el pasajero ~Een geur zo schitterend als de glinsterende sterren op een heldere zomernacht in de Andalusische bergen. Zijdeachtige magnolia verzacht de intensiteit en geeft dit verbluffend elegante geurende juweel zijn zachte,..

Bestellen
LENGLING Hair Perfume ~ in between ~
€ 85,00 Excl. BTW: € 70,25

LENGLING Hair Perfume ~ in between ~De zorgeloze, zoete en vertrouwde essentie van tedere jeugd vormt een aanvulling op de rijpe, volle bloei van Arabische jasmijn. Een geur met een grote gevoeligheid - aarzelend en toch buitengewoon vrouwelijk.LENGL..

Bestellen
LENGLING Hair Perfume ~ sekushi ~
€ 85,00 Excl. BTW: € 70,25

LENGLING Hair Perfume ~ sekushi ~Verfijnde, verleidelijk zoete vruchten spelen een geheim spel met donker leer... waardoor een fantasievolle en provocerende erotische geur ontstaat.LENGLING ~ sekushi ~ haarparfum is pure luxe voor je haar. De specifi..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
Gratis verzending vanaf € 50
Veilig & vertrouwd afrekenen
Gratis cadeauverpakking
Bezoek ook onze Boutique