Onze winkel is geopend!
Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis
×
Prijs
Min:
Max:
Category
  • Parfum
  • Lifestyle
  • Lichaam
Voor
  • Dames, Heren
  • Diffuser
  • Roomspray
  • Hand Wash
  • Bath & Shower
  • Bodyverzorging
  • Handverzorging

Laboratorio Olfattivo

Laboratorio Olfattivo Alambar
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Deze geur is Enrico's eerbetoon aan een icoon en zijn naar amber geurende wereld - amber, ambar, alambre, ambra, ambrum, ambarum, Alambar. Hij heeft kostbare stippen gebeiteld samen met de gouden tranen van een goddelijke diva...

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Alkemi
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Deze geur is het resultaat van Marie's experimenten in alchemie. Door Oosters hout en hars om te voren tot geurig goud, heeft ze haar creatie doordrenkt met echo's van een oud en magisch Egypte, toen per-fumum een geschenk was voor de goden...

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Cozumel
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

De neus verzamelt reflecties van een reis uit het verleden en heeft de reukpiramide doordrenkt met wat Mexicaanse zon, vlagen van aromatische kruiden vermengd met de intieme geur van de mannenhuid en de wilde geuren van een ver eiland...

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Cozumel Body Lotion
€ 34,00 Excl. BTW: € 28,10

Laboratorio Olfattivo Cozumel Body Lotion is een zachte en snel geabsorbeerde emulsie, verrijkt met arganolie, jojoba-olie, sheaboter en hyaluronzuur. Het hydrateert de huid, waardoor het glad, zacht en niet vet aanvoelt.Deze aromatische, gepassionee..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Cozumel Shower Gel
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

Laboratorio Olfattivo Cozumel Shower Gel is rijk aan honing, plantaardige eiwitten, tarwe, haver en D-panthenol, ook bekend als de schoonheidsvitamine. Deze zachte reinigingsgel hydrateert de huid diep en voelt zijdezacht aan. Het kan op lichaam en h..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Daimiris
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Dit is Pierre's olfactorische experiment. Fragmenten van amethist en paarse tinten weerspiegeld in alcohol - de neus heeft een geur gecreëerd die de vrouwelijke streling van fluweel en de blik van een man vastlegt terwijl hij over het lichaam van een..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Décou-Vert
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Décou-Vert is geboren om het doel te bereiken om drie verschillende soorten geuren te verzamelen, die vaak als tegenstrijdig worden beschouwd: bloemige tonen, die echte groenten en het zogenaamde ''groen''. Een blinde frame tilde ons op naar een gehe..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Décou-Vert Body Lotion
€ 34,00 Excl. BTW: € 28,10

Laboratorio Olfattivo Décou-Vert Body Lotion is een milde emulsie die snel wordt geabsorbeerd. Deze is verrijkt met arganolie, shea butter en hyaluronzuur. Hydrateert en verzacht de huid en voelt niet vet aan. De uitstraling past perfect bij de flaco..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Décou-Vert Shower Gel
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

Laboratorio Olfattivo Décou-Vert Shower Gel is rijk aan honing, plantaardige eiwitten, granen en D-Panthenol, ook wel bekend als provitamine B5, de ‘beauty-vitamine’. De milde cleansing gel zorgt voor een intense hydratatie en geeft de huid een zijde..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Esvedra
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Es Vedra is een eiland in de Middellandse Zee, met een magnetisch charme en vol contrasten. De legende wil dat het eiland de rest is van het mythische Atlantide of het eiland van de Sirenen van de Homerische herinnering. Zeer mooi en suggestief voor ..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Kashnoir
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Narcotica bloemen, psychotrope kruiden en spookachtige hoofdingrediënten van Kashnoir, de elfde geur van Laboratorio Olfattivo, gecreëerd na een lange reis op zoek naar het meest verboden en mysterieuze Oosten. Kashnoir is meer dan een geur, het is e..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Masters Collection Baliflora Laboratorio Olfattivo Masters Collection Baliflora Sold out
Laboratorio Olfattivo Masters Collection Baliflora
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

Er zijn plaatsen waarvan de geuren veel langer in het geheugen worden bewaard dan landschappen. Wanneer de rode spinlelie, de witte leliegember en de fragipane bloeien, de straten omcirkelen en de lotus uitkomt op de kleinste weerspiegelingen van ..

Sold out
Laboratorio Olfattivo Masters Collection Tantrico
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

Wat is nobeler voor een parfumeur dan Sandal attar? Het is zonder twijfel de kostbaarste etherische olie in de geschiedenis van de parfumerie, met een verfijnde elegantie, een ongeëvenaarde sensualiteit en een intimiteit die ik je uitnodig om probere..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Masters Collection Tuberosis
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

Op een aangename herfstavond, in het gouden licht, viel de kou plotseling over mij heen. De winter zou voor de deur staan. Toen ik de voordeur opendeed, draaide ik me om, om nog een laatste keer naar de laatste steel van de tuberoosbloemen te kijken,..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Masters Collection Vetyverso
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

Van elke reis heb ik altijd een olfactorische herinnering aan bezochte plaatsen meegebracht. Van een reis naar de Antillen herinner ik me de herinnering aan hun olfactorische kracht. Op de hellingen van de vulkanen groeien de wortels van Vetiver, ..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Need_U
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Ik heb je nodig, Need_U. Een paar simpele woorden om een extreme en sterke behoefte te omschrijven. In dit geval is de behoefte van het parfum aan de huid om zichzelf te uiten, om zijn verhaal en bedoelingen te vertellen. Geen blotters, geen kleren. ..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Nirmal
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Een spontaan weefsel dat zachtjes de huid schraapt. De witte kleur die parfum wordt van zoetheid, sereniteit en rust. De neus verbeeldt zich een wolk van openhartige tonen die zich in de lucht verspreiden en haalt een geur uit de zachte lijnen, geacc..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Noblige
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Noblige staat voor noblesse oblige, het ongewone dat je betovert. Een citruswolk verlicht dankzij de kruising tussen poederachtige tonen en kostbare elementen die versmelten in het bloemige en verfijnde hart: Ambretta-zaden, iris en lavendel met ethe..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Nun
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Met dit palindromen woord bedoelde de oude Egyptenaar het oerwater, met andere woorden de God Nun. Volgens de legende bracht dit water de lotus voort, een bloem die werd gebruikt om zich 's nachts in het water te verstoppen, om zich weer te openen bi..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Patchouliful
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Een koning met wit haar en een witte baard, zittend op zijn troon, met een kroon op zijn hoofd, maar met een gebloemd hemd, een pareo en slippers. Zijn naam is ''Patchouliful'' wat in Urban Dictionary wordt gedefinieerd als ''meer dan mooi'' een held..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Rosamunda
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

Elegant in het zonlicht, gepassioneerd als de nacht valt. Een roos die moeilijk te vangen is in slechts één definitie. Provocerend en vleselijk als de rozen op het haar van de vrouwelijke karakters van Gabriel Garcia Marquez, maar tegelijkertijd weel..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Salina
€ 98,00 Excl. BTW: € 80,99

We besloten de Middellandse Zee over te steken om aan te komen op Salina Island, een stukje land van Trinacria, gelegen in de Eolie-archipel en omgeven door een saffierblauwe zee! Deze parel van de Middellandse Zee is het ideale decor voor het creëre..

Bestellen
Laboratorio Olfattivo Salina Body Lotion Sold out
Laboratorio Olfattivo Salina Body Lotion
€ 34,00 Excl. BTW: € 28,10

Laboratorio Olfattivo Salina Body Lotion is een milde emulsie die snel wordt geabsorbeerd. Deze is verrijkt met arganolie, shea butter en hyaluronzuur. Hydrateert en verzacht de huid en voelt niet vet aan. De uitstraling past perfect bij de flacon va..

Sold out
Laboratorio Olfattivo Salina Shower Gel Sold out
Laboratorio Olfattivo Salina Shower Gel
€ 22,00 Excl. BTW: € 18,18

Laboratorio Olfattivo Salina Shower Gel is rijk aan honing, plantaardige eiwitten, granen en D-Panthenol, ook wel bekend als provitamine B5, de ‘beauty-vitamine’. De milde cleansing gel zorgt voor een intense hydratatie en geeft de huid een zijdezach..

Sold out
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 44