Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
×

Jacques Zolty

VAN GLOBETROTTER TOT PARFUMONTWERPER

Jacques Zolty heeft zijn leven gewijd aan het opsporen en fotograferen van de schoonheid van mensen en, vooral, van de pracht van de natuur. Hij reisde om de paradijzen van de wereld te ontdekken en besloot zich op één ervan te vestigen: het Caraïbische eiland Saint Barth. Verliefd op de luxueuze eenvoud van het eiland, begon Jacques Zolty geuren te creëren die deze magie vastlegden. Zo veranderde hij opnieuw van pad en stichtte zijn parfummerk Jacques Zolty.

De geuren vertellen over Zoltys leven op St. Barth en beschrijven de perfectie van de natuur en het evenwicht van de elementen.

Jacques Zolty A Bienôt
€ 115,00 Excl. BTW: € 95,04

Jacques Zolty A Bienôt Het boeket gaat over een afscheid: het verwijst naar de typische manier waarop de eilandbewoners afscheid nemen van degenen die Saint Barth verlaten. De geur is als een olfactorische ansichtkaart bedrukt met de geuren van ..

Bestellen
Jacques Zolty Eau de Parfum
€ 115,00 Excl. BTW: € 95,04

Jacques Zolty Eau de Parfum Deze compositie is een olfactorisch zelfportret dat een leven toont dat met passie en lef wordt geleefd. Het drukt het enthousiasme en de levensvreugde uit die ons naar nieuwe bestemmingen en ervaringen leiden, geleid..

Bestellen
Jacques Zolty J'Suis Snob
€ 115,00 Excl. BTW: € 95,04

Jacques Zolty J'Suis SnobEen olfactorische musical die de zoetheid van een ontmoeting suggereert, de bedwelming van liefde, de poëzie van een dans op de kust, een toast geven onder het maanlicht. De geur belichaamt het gevoel van verovering en ruikt ..

Bestellen
Jacques Zolty Lily Beach Jacques Zolty Lily Beach Sold out
Jacques Zolty Lily Beach
€ 115,00 Excl. BTW: € 95,04

Jacques Zolty Lily BeachDe geur brengt de romantische lelie aan het licht, symbool van Saint Barth, en vertelt over de gewoonte die vrouwen hebben om hun haar te versieren met deze verscheidenheid aan bloemen. De compositie viert zowel sierlijkheid a..

Sold out
Jacques Zolty Ombrella Crash
€ 115,00 Excl. BTW: € 95,04

Jacques Zolty Ombrella Crash Een compositie die spreekt over de geest van Saint Barth, wanneer de zware tropische regen het toeristen onmogelijk maakt om hun paraplu's te openen en ze geen andere keuze hebben dan zich af te stemmen op de natuur...

Bestellen
Jacques Zolty Sparkling Sand
€ 115,00 Excl. BTW: € 95,04

Jacques Zolty Sparkling Sand Een geur die doet denken aan het glinsterende zand dat onze ogen betovert. Hoewel we er een handvol van kunnen nemen, kunnen we het niet vasthouden en ook niet bezitten. Zand is een metafoor voor tijd: we zouden het graag..

Bestellen
Jacques Zolty Coco Love Eau de Parfum
€ 130,00 Excl. BTW: € 107,44

Jacques Zolty Coco Love Eau de Parfum Er is een plek waar lichaam, geest en ziel weer harmonie vinden. Aan tropische kusten, in de schaduw van kokospalmen gestreeld door zeebries. Hier liggend met de ogen half gesloten, ziet u misschien enkele C..

Bestellen
Jacques Zolty Tyrannique Eau de Parfum
€ 130,00 Excl. BTW: € 107,44

Jacques Zolty Tyrannique Eau de Parfum Ze is Frans, chic, arrogant, heeft stijl in overvloed. Een geheel eigen manier van denken, lopen, een sigaret vasthouden, zitten of koffie drinken. Maar wanneer de frisheid van je ochtenden, de geur van sensuele..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Gratis verzending vanaf € 50
Veilig & vertrouwd afrekenen
Gratis cadeauverpakking
Bezoek ook onze Boutique