Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
×

Goldfield & Banks

Het verhaal van GOLDFIELD & BANKS AUSTRALIA begint aan de andere kant van de wereld, wanneer de Frans-Belgische Dimitri Weber – zoals zoveel avonturiers hem voordeden – begint aan een tocht om het zonderlinge, raadselachtige land ver voorbij de horizon te ontdekken. Hij wordt verliefd op de indrukwekkende, tegenstrijdige Australische landschappen en maakt het zijn missie om deze buitengewone schoonheid te vatten en met de rest van de wereld te delen.

De luxueuze parfums zijn een ode aan de onwankelbare ziel van Australië, van de ongerepte stranden aan de zuidkust tot de eindeloze rode, stoffige woestijnvlaktes in het binnenland.GOLDFIELD & BANKS Blue Cypress Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Goldfield & Banks Blue Cypress in het Australische collectieve geheugen is het een land met mythische allures, vol tegenstrijdigheden: van weelderige, overstroomde vlaktes tot dorre woestijnlandschappen en duizelingwekkende hellingen. Een land da..

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS Bohemian Lime Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Het nieuwe parfum van Goldfield & Banks heet simpelweg Lime en is simpelweg fantastisch! De geur geeft je dat onbetaalbare gevoel van zorgeloosheid en dat kunnen we nu wel gebruiken. Het is een ode aan Byron Bay, een tropische enclave in Australi..

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS Desert Rosewood Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Goldfield & Banks Desert Rosewood een ongewone, harsachtige maar onmiddellijk vertrouwde geur die rustig zijn aardse, rijke band met het eeuwenoude Australische binnenland ontbloot. Doet denken aan een passionele ontmoeting tussen de amberachtige..

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS Pacific Rock Moss Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Goldfield & Banks Pacific Rock Moss is heerlijk citrustachtig, reminiscent en verbluffend fris. De belichaming van de kust van New South Wales. Azuurblauw water en witte schuimkoppen op bemoste rotsen: tegelijkertijd fris, opvallend en gewaagd. D..

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS Purple Suede Eau de Parfum
€ 195,00 Excl. BTW: € 161,16

Goldfield & Banks Purple Suede is een olfactorische verbeelding die de geur uitdrukt van aromatische velden van door de zon verbrande lavendel, waar bloesems krokant worden door de felle hitte van de zon. In combinatie met de geur van roestkleuri..

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS Silky Woods Eau de Parfum
€ 195,00 Excl. BTW: € 161,16

Silky Woods van Goldfield & Banks is een luxe, moderne geur die bij alle gelegenheden past en jou een zwoele uitstraling geeft. Delicaat met sensuele houttonen, suède, tabaksbladeren en saffraan. Warm en oriëntaals. ..

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS Southern Bloom Eau de Parfum
€ 165,00 Excl. BTW: € 136,36

Southern Bloom van Goldfield & Banks is een fluwelig, betoverend parfum met als bijzonder ingrediënt de kostbare brown boronia, een bloem die maar heel kort en alleen in september bloeit op Bruny, het zuidelijkste eiland van Australië. Een sensat..

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS Suncet Hour Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Plezier en frivool vanaf het begin, Goldfield & Banks Sunset Hour opent met een fris akkoord van peer, mandarijn en woestijnperzik - een scherpe perzik- en rabarber-genuanceerde fruitige noot met een kenmerkend zoutkorst, zonovergoten huidgevoel...

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS Velvet Splendour Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Goldfield & Banks Velvet Splendour is als het vasthouden van een grote bos wilde, door de zon verbrande bloemen waar je jouw gezicht zachtjes indrukt. Het is een impressionistische schilderij van een lange rit door het open, winderige en wolkeloz..

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS White Sandelwood Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Goldfield & Banks White Sandalwood dit hemelse parfum weet zich te onderscheiden door zijn unieke mengeling van exotische kruiden en kostbaar hout. Het roept de prikkelende geur op van de welriekende olie die langs de geurige bladeren van een hei..

Bestellen
GOLDFIELD & BANKS Wood Infusion Eau de Parfum
€ 150,00 Excl. BTW: € 123,97

Goldfield & Banks Wood Infusion de inspiratiebron is de groene natuur van het eiland Fraser dat deel uitmaakt van de Stille Oceaan. Goldfield & Banks Wood Infusion is zowaar een huwelijk tussen de verschillende houtsoorten van het eiland. Dez..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Gratis verzending vanaf € 50
Veilig & vertrouwd afrekenen
Gratis cadeauverpakking
Bezoek ook onze Boutique