Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
×

Gezichtsbehandelingen

ZO SKIN HEALTH SKIN TREATMENT


Zo Skin Health
Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen  en te onderhouden. ZO Skin Health helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere 'lagen' retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype, met name acné, pigmentatie en huidveroudering. 

ZO Skin Healh Stimulating Peel
60 min.
€ 160,-
ZO Skin Health  Facial Hydra / brightening
90 min.
€ 130,-

75 min.
€ 109,-

60 min.
€ 95,-
ZO Skin Health Diepte Reiniging
45 min.
€ 49,-
OZO Skin Health Zwavel Mask
€  5,-

 


NATURA BISSÉ BEAUTY TREATMENT

Natura Bissé Diamond Life Infusion

Door een combinatie van ontspannende en liftende massages met effectieve concentraten wordt een verjonging van de huid bereikt. De toekomstige rimpelvorming wordt vertraagd en de mimiek verzacht.

90 min. 
€ 169,-

Natura Bissé Diamond Cocoon Experience

De Diamond Cocoon Experience brengt de huideigen flora in evenwicht, bevrijdt de huid van gifstoffen, geeft een shot zuurstof, versterkt en hydrateert de huid, vermindert tekenen van veroudering en laat je stralen. Zeer effectief toegepaste massagetechnieken leveren een spectaculair resultaat: de huid is gladder, stralender, helderder en de geest meer uitgerust.

60 min.
€ 120,-

Natura Bissé Age-Defying

Hier wordt gebruik gemaakt van de Essential Shock-lijn. Deze stimuleert de huidvernieuwing en herstelt de hormoonbalans. De Glyco Peel, Sculpting massage en de Micronized Algae Powder Mask zorgen voor een stevige, frisse, rustige huid. 

90 min.

75 min.

60 min.


€ 129,-


109,-

€ 89,-Natura Bissé Tolerance Skin

Deze behandeling bevat een enzym peeling, detox facial massage en het fijne Tolerance Comfort Mask. Geschikt voor de zeer gevoelige / droge huid.

90 min.

60 min.


€ 129,-

€ 89,-


MENARD BEAUTY TREATMENT

Menard Embellir treatment

Deze gezichtsbehandeling is een ware anti-aging voor de huid. Door het speciale ingrediënt van rode en zwarte Reishi paddenstoel wordt het collageen zo gestimuleerd dat het zichtbaar hydratatie en elasticiteit geeft aan de huid. Daarnaast versterkt en beschermt het de cellen tegen vrije radicalen.

90 min.

90 min.

60 min.

€ 160,-

€ 145,-

€ 110,-

Menard Saranari treatment

Deze gezichtsbehandeling is gericht op het verbeteren van de droge gerimpelde huid of de zongebruinde huid. Met ingrediënten als gingseng extract en Longane zaad stimuleert de bloedcirculatie, verstevigd, hydrateert en verfrist het de huid. 

90 min.

60 min.

€ 110,-

€ 89,-

Menard Exstrech mask

Mask treatment op een gereinigde huid stimuleert het collageen de bloedcirculatie en verhelderd de huid. Met ingrediënten als collageen, hyaluronzuur, cafeïne en jujube extract.

10 min.€ 20,-


ORLANE BEAUTY TREATMENT

Orlane B21 Extraordinaire

Deze behandeling strijkt de huid glad en stimuleert de aanmaak van collageen. De huid wordt zichtbaar jonger en stralender. Door het collageenvlies masker en de verschillende massage technieken voelt de huid zich weer herboren.

90 min.€ 105,-

Orlane Hydration Treatment

In deze anti aging behandeling werken we met hyaluronzuur. De huid wordt intensief gehydrateerd en laat haar weer soepel en comfortabel aanvoelen.

60 min.€ 85,-

JACK BLACK MAN TREATMENT

Jack Black Anti Stress behandeling voor de man

Een intensieve en vochtregulerende behandeling op de behoefte en de wens van de man is afgestemd. Deze diep hydraterende behandeling is een combinatie van reinigen, scrubben, onzuiverheden verwijderen, een stimulerende massage en een masker.

60 min.€ 75,-

Harsen

Rug


€ 45,-

Modelleren

Wenkbrauwen, oren en  neus


€ 17,-

Manicure

Nagels vijlen, nagelriem, velletjes, scrub en handmassage


€ 37,-

Pedicure

Verzorging van de voeten, nagelriemen, knippen, vijlen, scrub en voetmassage


€ 49,-Beautysalon Gezichtsbehandelingen Huidvernieuwende behandelingen Overige behandelingen