Gezichtsbehandelingen

OBAGI INNOVATIVE SKIN TREATMENT

OBAGI bestaat uit twee productlijnen en meerdere behandelingen.

Zo Skin Health
De cosmetische huidverzorgingslijn van Dr. Obagi bevat een hoge dosering actieve ingrediënten, waarvan het belangrijkste: retinol.  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit een van de krachtigste ingrediënten tegen huidveroudering is.

Zo Medical
Is de medische huidverzorgingslijn. Deze producten volgen een therapeutisch protocol.

ZO Skin Health Stimulating Peel
60 min.
€ 160,-
Obagi face brightening
90 min.
€ 145,-
Obagi face hydra
90 min.
€ 130,-
Obagi face hydra
75 min.
€ 109,-
Obagi face brightening / hydra
60 min.
€ 95,-
Obagi reiniging acne
45 min.
€ 49,-
Obagi Ezym Mask
 

€ 20,-

Obagi Zwavel Mask
 

€ 5,-


NATURA BISSÉ BEAUTY TREATMENT

Natura Bissé Diamond Life Infusion

Door een combinatie van ontspannende en liftende massages met effectieve concentraten wordt een verjonging van de huid bereikt. De toekomstige rimpelvorming wordt vertraagd en de mimiek verzacht.

90 min. 
€ 169,-

Natura Bissé Multi-Sensorial Lifting

Lifting van de huid en ontspanning van de mimiek. Deze behandeling bevat een dieptereiniging met Glyco Peel, gevolgd door een combinatie van meerdere massagetechnieken.

90 min.
€ 149,-

Natura Bissé Age-Defying

Hier wordt gebruik gemaakt van de Essential Shock-lijn. Deze stimuleert de huidvernieuwing en herstelt de hormoonbalans. De Glyco Peel, Sculpting massage en de Micronized Algae Powder Mask zorgen voor een stevige, frisse, rustige huid. 

90 min.
€ 129,-

Natura Bissé The Cure

Behoefte aan een detox en energie boost van de huid? Deze behandeling bevat een diepte reiniging met de Glyco Peel en Enzym Theraphy en met een ontspannende detox facial massage. 

90 min.

75 min.

60 min.

€ 129,-

€ 109,-

€ 89,-

Natura Bissé Skin comfort

Behoefte aan een snelle oppepper? Deze behandeling bevat een enzym peeling, detox facial massage en het fijne Tolerance Comfort Mask. Geschikt voor de zeer gevoelige / droge huid. 

90 min.
€ 129,-


MENARD BEAUTY TREATMENT

Menard Embellir treatment

Deze gezichtsbehandeling is een ware anti-aging voor de huid. Door het speciale ingrediënt van rode en zwarte Reishi paddenstoel wordt het collageen zo gestimuleerd dat het zichtbaar hydratatie en elasticiteit geeft aan de huid. Daarnaast versterkt en beschermt het de cellen tegen vrije radicalen.

90 min.

90 min.

60 min.

€ 160,-

€ 145,-

€ 110,-

Menard Saranari treatment

Deze gezichtsbehandeling is gericht op het verbeteren van de droge gerimpelde huid of de zongebruinde huid. Met ingrediënten als gingseng extract en Longane zaad stimuleert de bloedcirculatie, verstevigd, hydrateert en verfrist het de huid. 

90 min.

60 min.

€ 110,-

€ 89,-

Menard Exstrech mask

Mask treatment op een gereinigde huid stimuleert het collageen de bloedcirculatie en verhelderd de huid. Met ingrediënten als collageen, hyaluronzuur, cafeïne en jujube extract.

10 min.€ 20,-


PERRIS BEAUTY TREATMENT

Perris Skin Fitness

Deze liftende gezichtsbehandeling regenereert uw huid met Skin Fitness Lift Peeling SOFT, MEDIUM of STRONG. Na deze behandeling ziet uw huid er jonger uit; glad, gelijkmatig en zacht.

Incl. Bioptron licht-therapie.

90 min.€ 105,-

Perris Lightening behandeling

Deze gezichtsbehandeling werkt op bestaande melanine en is ideaal om de melanine productie en donkere vlekken te verminderen. Dit met ondersteuning van Skin Fitness Lift Ligthening Peeling.

Incl. Bioptron licht-therapie 

60 min.€ 75,-

Perris Purifying behandeling

Deze gezichtsbehandeling is voor het verfijnen en het reinigen van de huid. Dit helpt om onzuiverheden te verwijderen en poriën te verkleinen, remt de talgklierproductie en werkt ook tegen bestaande acné littekens.

Incl. Bioptron licht-therapie 

60 min.€ 75,-Beautysalon Gezichtsbehandelingen Huidvernieuwende behandelingen Overige behandelingen