Onze winkel is geopend!
Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis
×
Prijs
Min:
Max:
Category
  • Lifestyle
  • Parfum
Voor
  • Diffuser
  • Dames
  • Dames, Heren

Etro

Etro Afrodite Diffuser 500ml
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

De diffuser Afrodite van het Italiaanse modehuis Etro is vernoemd naar de godin van de liefde. Het is een symbool van elegantie, gekenmerkt door jasmijn, die een bloemig hart van frisse tonen onthult. Een fuchsia roze glazen fles met de iconische pai..

Bestellen
Etro Calipso Diffuser 500ml Etro Calipso Diffuser 500ml Sold out
Etro Calipso Diffuser 500ml
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

De huisparfum Calipso van het Italiaanse modehuis Etro is vernoemd naar de gelijknamige godin van de zee en van beroemde schoonheid. Ze beheerde de zeeën samen met Poseidon, en haar humeur was bekend om zo onvoorspelbaar te zijn als de golven.  ..

Sold out
Etro Demetra Diffuser 500ml
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

De huisparfum Demetra van het Italiaanse modehuis Etro is vernoemd naar de gelijknamige godin van de oogst. In Demetra combineert Etro de zoete geur van wilde bessen met groene geurnoten van dennen. Hiermee creëer je thuis een aangename warme geursen..

Bestellen
Etro Eos Diffuser 500ml
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

De huisparfum Eos van het Italiaanse modehuis Etro is vernoemd naar de gelijknamige godin van de dageraad. Eos is een energieke, opgewekte huisgeur die de frisse geurnoten van verschillende citrusvruchten combineert. Onder andere grapefruit geeft dez..

Bestellen
Etro Galatea Diffuser 500ml
€ 185,00 Excl. BTW: € 152,89

De huisparfum Galatea van het Italiaanse modehuis Etro is vernoemd naar de gelijknamige godin van de kalme zeeën. Galatea florale is een frisse huisparfum die vooral draait om de tropische tiari bloem, die volop te vinden zijn in Polynesië. De diffus..

Bestellen
Etro Jacquard Eau de Parfum
€ 130,00 Excl. BTW: € 107,44

Etro Jacquard parfum is een stralend bloemenparfum dat een hommage brengt aan de oude kunst van het weven van touw, een traditie rijk aan geschiedenis en allure en waar de wortels van Etro in vakmanschap en verfijning hun oorsprong vinden. Net als ee..

Bestellen
Etro Musk Eau de Toilette
€ 102,00 Excl. BTW: € 84,30

Etro Musk is een zeer gewaardeerde, eeuwenoude essentie met de kracht om de geest op magische wijze te ontspannen en de zintuigen te voeden. Rijke houtachtige noten geven deze unieke, krachtige geur een aura van hypnotische sensualiteit...

Bestellen
Etro Patchouly Eau de Parfum
€ 130,00 Excl. BTW: € 107,44

Etro Patchouly geeft een eigen, moderne draai aan de klassieke oosterse geur. Een krachtige opening van hout en citrus maakt plaats voor een zachter, fluweelachtig hart. Een authentieke weergave van het hedendaagse nomadisme.De Etro Patchouly parfum ..

Bestellen
Etro Shantung Eau de Parfum
€ 130,00 Excl. BTW: € 107,44

Etro Shantung is de oude naam voor een geweven ruwe zijde. De unieke slubbed textuur onthult af en toe een verrassing onder het gladde oppervlak. Roze bloemen in bloei brengen de frisheid en het optimisme van de eerste lenteademhaling over.De Etro Sh..

Bestellen
Etro Vicolo Fiori Eau de Toilette
€ 102,00 Excl. BTW: € 84,30

Etro Vicolo Fiori is een teder eerbetoon aan ETRO's eerste boetiek in de oude wijk Brera in Milaan. Een charmante, eigenzinnige ontmoeting tussen bloemen en de essentie van de stad, waarbij oosterse en westerse tonen worden verweven. Doorschijnend al..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10