Bestelling boven de € 50 | GRATIS VERZENDING
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
×

BLEND OUD

BLEND OUD Private Collection Corona Eau de Parfum
€ 160,00 Excl. BTW: € 132,23

BLEND OUD Private Collection CoronaEen oosterse en kruidige geur die spreekt van de meest majestueuze, verfijnde en nobele ziel. CORONA gaat over degenen die evenwicht, klasse en charme  hebben en die in alle situaties bewonderd worden. Deze geu..

Bestellen
BLEND OUD Private Collection Mirage Eau de Parfum
€ 160,00 Excl. BTW: € 132,23

BLEND OUD Private Collection Mirage Een zonnige en levendige geur die interpreteert het gevoel van vervoering dat we kunnen ervaren wanneer we het meest worden blootgesteld aan natuurlijke en optische illusie de luchtspiegeling. De citrus en sprankel..

Bestellen
BLEND OUD Private Collection Sultan Eau de Parfum
€ 160,00 Excl. BTW: € 132,23

BLEND OUD Private Collection Sultan SULTAN is de olfactorische illustratie van private royal appartementen: die van een jonge sultan, een man van macht, dynamisch en charismatisch, die van het leven houdt en ervan geniet. De geur roept het interieur ..

Bestellen
BLEND OUD Voyage Collection GOLD OUD Eau de Parfum
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

BLEND OUD Voyage Collection GOLD OUDDe deuren van de verbeelding openen zich op een verblindende gloed. De Dubai-markt, waar alles mogelijk is en rijkdom oneindig lijkt te repliceren, ontvouwt zich voor onze ogen. Onder de tientallen glimmende winkel..

Bestellen
BLEND OUD Voyage Collection OUD MARRAKECH Eau de Parfum
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

BLEND OUD Voyage Collection OUD MARRAKECH In het labyrint van de Medina van Marrakech, waar de muziek van blaasinstrumenten in de steegjes speelt, loopt een jonge waterverkoper in een snel tempo door zijn weg door de menigte en de specerijenhandelare..

Bestellen
BLEND OUD Voyage Collection OUD SAPPHIRE Eau de Parfum
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

BLEND OUD Voyage Collection OUD SAPPHIRE In het hart van Madagascar, in het dorp Ilakaka... Elke dag komt een jonge mijnwerker in een kleine tunnel en graaft met blote handen op zoek naar het blauwe juweel dat zijn leven zal veranderen, gedreven doo..

Bestellen
BLEND OUD Voyage Collection OUD ZANZIBAR Eau de Parfum
€ 145,00 Excl. BTW: € 119,83

BLEND OUD Voyage Collection OUD ZANZIBAR Een jonge Masai neemt een moment om naar de zee te kijken. Voor zijn ogen ontvouwt zich de schoonheid van de zonsondergang in Zanzibar, hij duwt zijn kano het water in en roeit naar de horizon. Hij roeit totda..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Gratis verzending vanaf € 50
Veilig & vertrouwd afrekenen
Gratis cadeauverpakking
Bezoek ook onze Boutique